Χώρα Αγιά

Πάνος Αρχοντής: Τοπικές μπόρες στα ορεινά της Θεσσαλίας, σημαντική πτώση της θερμοκρασίας από την Κυριακή

Επιμέλεια-σύνταξη πρόγνωσης:

Πάνος Αρχοντής

Ερασιτέχνης Μετεωρολόγος-Πιστοποιημένος Προγνώστης


ΠΕΜΠΤΗ 12 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

ΚΑΙΡΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ: Προβλέπεται ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις το μεσημέρι-απόγευμα, τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες κυρίως στα ορεινά-ημιορεινά τμήματα. Στις Σποράδες νωρίς το πρωί αναμένονται μπόρες με σταδιακή βελτίωση.

Στην Λάρισα αναμένεται ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις το μεσημέρι-απόγευμα.

ΑΝΕΜΟΙ: Στα πεδινά νότιοι ασθενείς και στα θαλάσσια νοτιοανατολικοί 2 μποφόρ.

ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: Στα πεδινά των νομών Λάρισας, Τρικάλων και Καρδίτσας από 16 έως 29/30 βαθμούς κελσίου, στην Μαγνησία, τα παράλια και τις Σποράδες από 19 έως 29/30 βαθμούς κελσίου.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 13 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

ΚΑΙΡΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ: Προβλέπεται ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις που το μεσημέρι-απόγευμα θα αυξηθούν και στα ορεινά-ημιορεινά των Τρικάλων, της Καρδίτσας και της Ελασσόνας θα σημειωθούν μπόρες που πρόσκαιρα ίσως επηρεάσουν και κάποια πεδινά τμήματα των παραπάνω περιοχών.

Στην Λάρισα αναμένεται ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις το μεσημέρι-απόγευμα.

ΑΝΕΜΟΙ: Στα πεδινά νοτιοδυτικοί 3-4 και τοπικά 5 μποφόρ, ενώ στα θαλάσσια νοτιοδυτικοί 5-6 και τοπικά 7 μποφόρ.

ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: Στα πεδινά των νομών Λάρισας, Τρικάλων και Καρδίτσας από 18 έως 30/31 βαθμούς κελσίου, στην Μαγνησία, τα παράλια και τις Σποράδες από 20 έως 30/31 βαθμούς κελσίου.

ΣΑΒΒΑΤΟ 14 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

ΚΑΙΡΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ: Προβλέπεται ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις το μεσημέρι-απόγευμα που στα ορεινά της Πίνδου ίσως δώσουν λίγες πρόσκαιρες μπόρες.

Στην Λάρισα αναμένεται ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις.

ΑΝΕΜΟΙ: Στα πεδινά νοτιοδυτικοί 3-4 μποφόρ και από τη νύχτα βορειοδυτικοί 2 μποφόρ, ενώ στα θαλάσσια αρχικά δυτικοί 4-5 μποφόρ και τη νύχτα βορειοδυτικοί με την ίδια ένταση.

ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: Στα πεδινά των νομών Λάρισας, Τρικάλων και Καρδίτσας από 16 έως 27/28 βαθμούς κελσίου, στην Μαγνησία, τα παράλια και τις Σποράδες από 20 έως 27/28 βαθμούς κελσίου.

ΚΥΡΙΑΚΗ 15 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

ΚΑΙΡΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ: Προβλέπεται ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις το μεσημέρι-απόγευμα που στον Όλυμπο ίσως δώσουν πρόσκαιρη μπόρα.

Στην Λάρισα αναμένεται ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις το μεσημέρι-απόγευμα.

ΑΝΕΜΟΙ: Στα πεδινά βορειοδυτικοί 2 μποφόρ και στα θαλάσσια βορειοδυτικοί 3-4 μποφόρ με εξασθένηση.

ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: Στα πεδινά των νομών Λάρισας, Τρικάλων και Καρδίτσας από 12 έως 25/27 βαθμούς κελσίου, στην Μαγνησία, τα παράλια και τις Σποράδες από 16 έως 26/27 βαθμούς κελσίου.

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ ΕΚΤΙΜΗΣΗΣ ΣΥΝΟΛΙΚΟΥ ΥΕΤΟΥ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ 12-15/9:

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email

Δείτε και αυτά:​