Χώρα Αγιά

“Αγιά, Ένας Δήμος, Ένα Μέλλον” / Ο επικεφαλής Θ. Ριζούλης και δημοτικοί σύμβουλοι επισκέφθηκαν το Καστρί

Επίσκεψη στο Καστρί Αγιάς πραγματοποίησε, την Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου, ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Αγιάς Ριζούλης Θεόδωρος, συνοδευόμενος από τους δημοτικούς συμβούλους της παράταξης “Αγιά, Ένας Δήμος, Ένα Μέλλον”, Μπαρμπέρη Πέτρο, Γουργιώτη Δημήτριο, Χασιώτη Δημήτριο, Κορδίλα Δημήτριο και Γαλάνη Δημήτριο.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωσή τους, σκοπός ήταν να ενημερωθούν από τον πρόεδρο και τους κατοίκους του χωριού για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και χρήζουν επίλυσης.

Αρχικά έγινε επίσκεψη στην κοινότητα και ενημέρωση από τον πρόεδρο για την εξέλιξη των εργασιών που λαμβάνουν χώρα στο Καστρί, καθώς και για θέματα καθημερινότητας που χρήζουν αντιμετώπισης, ενώ στη συνέχεια, στο καφενείο του χωριού, έγινε ανοιχτή συζήτηση με κατοίκους.

Η συζήτηση επικεντρώθηκε σε αγροτικά ζητήματα και στις πληγές που άφησε πίσω της η καταστροφική πλημμύρα Daniel τον περασμένο Σεπτέμβριο, πληγές που ακόμα δεν έχουν επουλωθεί.

“Η επίσκεψη αυτή” καταλήγει η ανακοίνωση “είναι η αρχή μιας σειράς παρόμοιων επισκέψεων που θα γίνουν κατά το επόμενο διάστημα στα χωριά του Δήμου μας από την παράταξη της μείζονος αντιπολίτευσης, ώστε να επιτευχθεί η όσο το δυνατόν καλύτερη εκπροσώπηση των κατοίκων στο Δημοτικό Συμβούλιο και η υποστήριξη σε αυτό θεμάτων που τους απασχολούν. Ουσιαστικά, η προεκλογική μας δέσμευση ότι θα υπάρχει παρουσία και επισκέψεις από την παράταξη στα χωριά και μετά τις εκλογές γίνεται πράξη».

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email

Δείτε και αυτά:​