Χώρα Αγιά

Β’ ΕΠΣΛ / Δύσκολα ματς εκτός έδρας για τις ομάδες του Δήμου Αγιάς

Ντέρμπι κορυφής για τον “Φιλοκτήτη” Μελιβοίας, επικίνδυνες αποστολές για “Χείμαρρο” Μαρμαρίνης, “Δόξα” Αμυγδαλής και “Αετό” Αετολόφου


“Χώρα Αγιά”


Με τα παιχνίδια της 2ης αγωνιστικής συνεχίζεται το Σαββατοκύριακο 5-6 Οκτωβρίου το πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣΛ.

Στον 2ο όμιλο, όπου επικεντρώνεται το ενδιαφέρον των ομάδων του Δήμου Αγιάς, το κύριο χαρακτηριστικό είναι ότι και οι τέσσερις εκπρόσωποι της ευρύτερης περιοχής αγωνίζονται εκτός έδρας.

Συγκεκριμένα, ο Φιλοκτήτης Μελιβοίας αντιμετωπίζει, στο ντέρμπι κορυφής της ημέρας, την Αναγέννηση Ολύμπου. Οι δύο ομάδες ξεκίνησαν νικηφόρα την πορεία τους στη φετινή διοργάνωση και θέλουν να πετύχουν το «δύο στα δύο», γεγονός που σημαίνει ότι η αναμέτρηση θα είναι αμφίρροπη. Ο αγώνας θα διεξαχθεί το Σάββατο 5 Οκτωβρίου στις 16:30 στο γήπεδο Πυργετού.

Την ίδια ημέρα και ώρα η Δόξα Αμυγδαλής θα διεκδικήσει την πρώτη της νίκη στο γήπεδο Μάνδρας απέναντι στη Νεάπολη, ενώ στους Αγ. Αναργύρους ο Αετός Αετολόφου θα προσπαθήσει να κλείσει την ατυχή παρένθεση της πρεμιέρας και να γευθεί το πρώτο τρίποντο κόντρα στον τοπικό Ατρόμητο.

Τέλος την Κυριακή 6/10 (16:30) ο Χείμαρρος Μαρμαρίνης, μετά το εντυπωσιακό ξεκίνημα, θα δώσει δυνατό παιχνίδι στο Καλοχώρι, με στόχο να διπλιάσει τις νίκες του απέναντι στη τοπική Αναγέννηση που προέρχεται από ισοπαλία.

Αναλυτικά το πρόγραμμα του διημέρου:

ΣΑΒΒΑΤΟ 5/10 (16:30)

Αναγ. Ολύμπου-Φιλοκτήτης (γήπ. Πυργετού)

Τερψιθέα-Τοξότης

Αγ. Αναργύροι-Αετόλοφος

Νεάπολη-Αμυγδαλή (γήπ. Μάνδρας)

ΚΥΡΙΑΚΗ 6/10 (16:30)

Ναρθάκι-Ελάτεια

Αχιλλέας Φ.-ΑΟ Ελευθερών

Καλοχώρι-Μαρμαρίνη

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Αναγ. Ολύμπου 4-0 3

Ναρθάκι 4-1 3

Φιλοκτήτης 3-0 3

Μαρμαρίνη 3-0 3

Ελάτεια 2-1 3

Τερψιθέα 2-1 3

Τοξότης 2-2 1

Καλοχώρι 2-2 1

ΑΟ Ελευθερών 1-2 0

Αμυγδαλή 1-2 0

Αετόλοφος 1-4 0

Αχιλλέας Φ. 0-3 0

Άγ. Ανάργυροι 0-3 0

Νεάπολη 0-4 0

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email