Χώρα Αγιά

Συνάντηση δημάρχου Αγιάς με εκπροσώπους προσκόπων / Συζήτησαν κοινές με τον Δήμο δράσεις

Σε ένα εγκάρδιο και φιλικό κλίμα υποδέχτηκε ο δήμαρχος Αγιάς Αντώνης Γκουντάρας τον περιφερειακό έφορο Προσκόπων Κεντρικής και Δυτικής Θεσσαλίας Αντώνη Ευαγγέλου, τον βοηθό περιφερειακό για την περιοχή Αγιάς Πάρη Μακρή και τον αρχηγό του 1ου Συστήματος Προσκόπων Αγιάς Θανάση Μακρή.

Συζήτησαν για τους τρόπους συνεργασίας με κοινές δράσεις, με σκοπό την προώθηση του προσκοπικού έργου στα παιδιά και τους νέους της περιοχής, την υποστήριξη των προσκόπων σε εκδηλώσεις του δήμου, καθώς και την υλοποίηση δραστηριοτήτων που αφορούν τον εθελοντισμό και την προστασία του περιβάλλοντος.

Ο δήμαρχος εκθείασε τις αξίες του προσκοπισμού και το  έργο που επιτελούν στη νέα γενιά και αναφέρθηκε στο σημαντικό γεγονός της ύπαρξης των προσκόπων στην πόλη της Αγιάς.

Οι συναντήσεις των προσκόπων έχουν ξεκινήσει και το επόμενο διάστημα θα πραγματοποιηθεί ανοιχτή εκδήλωση με διαδραστικά παιχνίδια για όλα τα παιδιά της περιοχής.

Για πληροφορίες των προσκοπικών συναντήσεων και εγγραφές νέων μελών, μπορεί όποιος το επιθυμεί να έρχεται σε επικοινωνία με τον κ. Πάρη Μακρή στο τηλέφωνο 6974109957.

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email